Ett hälsointresse som stannat kvar

Det började när jag i början av 2017 landande i en svår sits med min hälsa. Jag mådde inte bra mentalt och letade efter alternativa sätt att läka mig själv på. Jag kollade timmar på videos på youtube och läste hälsoartiklar på internet, men fann det svårt att hitta de lösningarna jag behövde för att förbättra mitt välmående. Jag fann då ett samband mellan tarmfloran och tarmens välmående och ditt mentala välmående. Man säger att magen är ”den andra hjärnan”, begreppet kommer ifrån att just magen påverkar hjärnan i en så pass hög grad att lite turbulens och obalans i magen kan göra att hjärnan också kommer i ”obalans”. Jag letade efter svenska företag som hade produkter med kortkedjade fettsyror för jag hade läst att det var A och O för en bra tarmbalans och flora. Jag hittade ett svenskt företag som hade en fermenterad dryck med just kortkedjade fettsyror: Referm är företaget som läkte mitt välmående, efter bara en vecka av drycken kände jag redan hur mitt välmående förbättrades